Billigt fiskegrej fra Kina

Billigt fiskegrej fra Kina

Rigtig mange produkter bliver produceret i Kina, og derfor kan du også finde nogle rigtig gode og billige produkter der. Vi ved alle at kineserne arbejder hårdt, og næsten ingen penge får for det og derfor kan alt købes billigt derfra. Nogle af jer vil sikkert ikke købe produkter i Kina, netop pga. den måde de arbejder på. Jeg forstår fuldt ud den holdning, og har også ondt af dem. Men denne artikel omhandler deres produkter, og ikke menneskerettigheder og arbejdsvilkår.

Jeg vil vise nogle af de produkter, som jeg har købt hjem fra Kina. Så du kan få en ide om, hvilke produkter der er vær at købe og hvilke du skal holde dig fra.

Den første ting jeg vil vise, er til fluebinderne. Det er Magnum flash, som hovedsageligt bliver brugt til store gedde fluer, da det er ret bredt og derfor giver en god volumen til fluen. Produktet er helt perfekt, og helt det samme som man køber herhjemme i grejbutikkerne. I Kina får du bare 10 pakker til 100 kr, hvorimod du får 1 pakke for 80 kr herhjemme. Pakkerne er lidt mindre end dem herhjemme, men man får stadig ca. 8 gange så meget flash for pengene, samt at man får 10 forskellige farver og ikke kun 1 farve.

Link: Magnum Flashabou

En anden ting du også kan købe utrolig billigt er gummiben, også til fluer. Men generelt alle gummi ting er utrolig billige i Kina, og kvaliteten er helt i top. Disse gummiben bruger jeg som hoveder på geddefluer og aborrefluer. Du får 10-15 forskellige farver for ca. 100 kr i Kina, og herhjemme giver du 30-40 kr for en pakke. Disse pakker er der helt det samme i, så her får du virkelig meget for pengene. 

Link: Gummiben

Den sidste ting jeg vil nævne I denne omgang er tinanium wire, det er super dyrt herhjemme. Så jeg ville prøve at finde et alternativ ved at købe det fra Kina, dette var dog en af de gange hvor jeg fik noget ****. Der stod at det var titanium wire, og at det kunne bruges til fiskeri, men da jeg fik det så lignede det mere en omgang billig ståltråd. 

Opdateret: 07-12-2016

Lineklippere er også en af de ting, man kan finde utrolig billigt. Herhjemme koster de normalt en 50-100 kr, hvis man går til en grejforhandler. Men i Kina kan man købe dem for noget der ligner  2 kr pr. stk. Her har jeg modtaget en lille pakke med 3 stk.

Link: lineklipper

Som med så meget andet, så er der utrolig mange gode ting man kan købe i Kina. Samt at der er utrolig mange gode sælgere, som kun vil folk det bedste. Der er desværre også nogle, som vil snyde folk og som derved ødelægger det for alle de andre. Med alle de ting jeg har købt derfra igennem tiden, så vil jeg sige at nok 1 ud af 10 produkter du køber er noget møg. Men selvom man løber ind i møgprodukter en gang imellem, så er der stadig mange penge at spare.

 

En sidste ting er, at man ofte kan finde alle ting med gratis fragt. Så hvis man finder et produkt hvor fragten koster noget, så led lidt videre. Der skal nok være en som sælger det, hvor der er gratis fragt.

Jeg vil løbende tilføje hertil, eftersom jeg ofte køber noget hjem. Således at du kan blive ved med at følge med i, hvad der er vær at købe samt hvilke produkter du skal holde dig fra.

Hvis du har nogle erfaringer som du gerne vil dele eller kommentarer til artikel, så skal du være meget velkommen til at skrive det som en besked herunder.

Forsættes..


Relaterede Artikler

Favorit havørred plads i Aarhus bugt

Fisketure

1

De bedste kystpladser til havørreder på Djursland

Artikler

1

Havørreder i efteråret – En tur med gode fisk og hygge

Fisketure

1