Bølling Sø - En dag i flydering med store gedder

Bølling Sø - En dag i flydering med store gedder

I løbet af vinteren har jeg overvejet, at finde noget nyt vand at fiske i. Efter at have snakket lidt med folk i min familie, så fandt jeg frem til Bølling sø som er en forholdsvis stor sø som jeg havde lov til at fiske i. Selvom at kalenderen skrev februar, og gedderne burde være sløve på tidspunktet. Så ville jeg alligevel give den nye sø et skud, og derfor besluttede jeg mig for at tage en tur sammen med Thomas. Vi tager afsted en meget kold morgen, i håbet om at det er dagen hvor jernhans ville dukke op. Ligesom vejret så var vandet også iskoldt, så vi måtte have godt med tøj på for at kunne holde varmen i flyderingene.

Efter en lille times tid med fiskeri i Bølling sø, så skete der endelig noget. Fiskede min flue dybt, nede omkring 3 meter så den var tæt på bunden hvor fiskene burde stå. Booom, sagde det og min flue var taget af en fin gedde.

 

Efter nogle minutter med gedden på krogen, var den i nettet. Turen var fuldendt, Bølling sø som jeg ikke vidste hvad jeg skulle forvente af havde leveret en fin gedde. Den vejede lige omkring de 4 kg, og blev hurtig genudsat efter der var taget billeder osv.

Vi fangede ikke flere fisk den dag, men fiskede heller ikke længe efter at jeg havde fanget gedden. Idet at vejret var pisse koldt, og ikke engang en fin gedde kunne holde kulden ude.


Relaterede Artikler

TFO Axiom ii-x - Anmeldelse & test

Anmeldelser

1

Sommergedder på fluestang

Fisketure

1

Status på d. 1 Maj

Fisketure

1