De bedste kystpladser til havørreder på Djursland

De bedste kystpladser til havørreder på Djursland

Her er samlet en masse gode pladser og spots til havørreder på Djursland, som jeg håber du vil få glæde af. På kortet kan du både læse om de forskellige pladser og få informationer omkring dem, samt se parkeringsmuligheder til de enkelte havørredpladser. Jeg har selv brugt dette kort rigtig meget, når jeg har skulle finde nogle nye havørredpladser eller når jeg har været på havørredtur og skulle vælge næste havørredplads på dagen. Jeg har derfor tilføjet denne side til mine favoritsider på min mobil, således at jeg altid hurtig kan finde kortet frem når jeg er på havørredtur, selvom at jeg efterhånden har besøgt alle pladserne.

Under kortet har jeg skrevet lidt om mine favoritpladser som jeg ofte besøger når jeg er på fisketur efter de blanke havørreder.

 

Vosnæs:

For de af jer som har fulgt lidt med her på bloggen, eller som følger med i mit fiskeri via Facebook eller Instagram, vil det ikke komme som nogen overraskelse at Vosnæs er med på listen. Det er ofte her jeg slutter mine fisketure eller tager hen hvis jeg skal have en kort aftentur efter havørrederne. Pladsen dækker et stort område, og derfor findes der også spots her som er gode både ved højvande og ved lavvande. 

Knebel Vig - Ved møllen:

Denne plads er nem at komme til, og fisker rigtig fint ved højvande. Pladser er perfekt for fluefiskeren, når vinden kommer fra øst. Denne havørredplads er en af de pladser hvor jeg har fanget flest havørreder igennem de sidste par år. 

Esby:

Dette er igen en plads der er nem at komme til, idet man kan parkere helt nede ved vandet. Endvidere er det en af de havørredpladser som hver år leverer nogle af de helt store havørreder på over 5 kg, en rigtig fed plads. 

Kobberhage:

Igen har vi en af de vilde pladser som bare skal levere nogle monster havørreder, hvilket man slet ikke er i tvivl om at pladsen også gør. Der går et rev ud i vandet hvorpå der ligger nogle store sten, hvilket gør at du kan komme til at fiske ud på det dybe vand. Endvidere er både nord- og sydsiden af revet utroligt lækkert, idet der står spredte tangbuske over det hele, samt at man kan finde fine badekar hvis man går lidt længere væk fra selve revet. 

Det var alt for denne omgang, håber at du kan bruge kortet og de informationer der følger med. Hvis du har nogle pladser til havørrederne som du mener mangler, så skal du være velkommen til at dele dem med os i chatten herunder, således at andre også kan få glæde af dem.

 

Knæk & bræk

Morten S

Just Predator Fishing


Relaterede Artikler

Hornfisk nær Aarhus - Alrø dæmningen

Fisketure

1

TFO Axiom ii-x - Anmeldelse & test

Anmeldelser

1

Brendas Mor

Fluebinding

1