Geoff Anderson Thermal 3 - Anmeldelse & test

Geoff Anderson Thermal 3 -  Anmeldelse & test

Introduktion

For folk som kender mig eller som følger med her på bloggen, er det ingen hemmelighed at jeg fisker meget på kysten, og derved også burger meget tid I waders. Dette foregår altid i åndbare waders, og her kommer fleece mellemlaget inde i billedet. Jeg har tidligere brugt forskellige slags joggingbukser og fleecebukser under mine waders, med varierende resultater i forhold til både at kunne holde varmen samt hvor længe bukserne egentlig holder før de begynder at fnuller eller bliver slidt op.  

Mine problemer ser dog ud til at være blevet løst, idet jeg for nogle måneder siden fik fingrene i et par Geoff Anderson Thermal 3 bukser, som jeg efterfølgende flittigt har brugt på mine ture.  

Test

Da jeg efterhånden har brugt rigtig mange timer sammen med Thermal 3 bukserne, og overordnet kun har positive ting at sige om dem. Så synes jeg at det er på tide at dele mine erfaringer, om Thermal 3 bukserne med jer. Således at i er klædt lidt bedre på, hvis i står og mangler et par bukser til det køligere fiskeri.  

Geoff Anderson har som altid produceret et produkt som er gennemtænkt og testet, og Thermal 3 er ingen udtagelse. Det siger sig selv at det er 3 generation af produktet, og at de derfor kan levere et produkt som er gennemtestet, og som igennem iterationer er blevet forbedret fra gang til gang.  

Derfor er det også meget lidt negativt jeg har at sige om Themal 3, idet bukserne er gennemtænkt fra top til tå, og at de få elementer som irriterer mig en smule, nok mest handler om personlige præferencer.  

Overordnet positive og negative elementer: 

Positivt:

Negativt:

Varme

Lave i taljen

Super behagelige

Ingen lommer

Stretch i skridtet

 

Stropper under fødderne

 

Kvalitet

 

Positivt:

Thermal 3 bukserne er varme, og isolere super godt. Det er klart det varmeste mellemlag jeg har prøvet, og der går ikke mange sekunder fra at man tager dem på, før man kan mærke varmen stige omring sine ben. Endvidere er de super behagelige, idet den tykke fleece føles blød og lækker at have på. Den tykke fleece er dog ikke brugt alle steder, men er blevet erstattet af et stretch materiale på de udsatte områder. Det vil sige at stoffet mellem benene er lavet af deres stretch materiale, så de ikke går i stykker eller bliver slidt op når man går på kysten. Den sidste lille feature bukserne har, er de to små stropper ved fødderne. Disse gør at bukserne ikke kravler med op, når man hopper i sine waders. Igen en af de små gennemtænkte elementer, og hvis man ikke har lyst til at bruge stropperne, så kan de sættes om bag hælen uden at de kan mærkes eller irriterer en. Det sidste punkt som man ikke kan komme udenom, er kvaliteten, idet Thermal 3 bukserne bare ser ud til at blive ved med at holde. Nu har jeg haft dem nogle måneder og gået mange kilometer i dem, og så sent som i weekenden brugte jeg dem i ca. 25 timer da jeg deltog i Majestic Mariager Gathering.  

Negativt:

Bukserne er ikke så høje i taljen, og derfor giver det mening at have et lag på under Themal 3 bukserne, eller også have en lidt længere top del som kan nå ned i bukserne. Således at man ikke får håndværker røv, hvis man skal bukke sig ned.  

Endvidere kunne jeg godt tænke mig at der havde været et par lommer i bukserne, selvom at jeg godt ved at det er et mellemlag, og de er designet til at have noget udenover. Men for mit vedkommende, så skal jeg ofte forbi tanken på vej på fisketur. Eller også går jeg rundt i mit mellemlag efter en fisketur, som f.eks. til weekendens Majestic Mariager Gathering. I disse situationer ville det være lækkert med et par lommer til mobil og pung.  

Hvis du har brug for mere specifik information, så kan det findes her: Thermal 3 information  

Eller også kan du se videoen herunder, hvor Jakob fra Geoff Anderson gennemgår produktet:  

Men alt i alt, så er Thermal 3 bukserne fantastiske, og når de eneste to negative ting jeg kan komme i tanke om, omhandler personlige præferencer, så må man bare erkende at man har med et fantastisk produkt at gøre. 

Derfor får bukserne mine varmeste anbefalinger, så hvis du står og mangler et par bukser til de kolde måneder med fiskeri, så er Thermal 3 et oplagt valg.  

Update fra Geoff Anderson

Jeg har været i kontakt med Geoff Anderson, og har derfor fået en tilbagemelding på hvorfor bukserne har en lav talje samt hvorfor der ingen lommer er. Du kan læse deres tilbagemelding herunder.  

Lommer:  

Sagen er at moderne smartphones (særligt iPhone) og nogle bilnøgler er meget følsomme overfor fugt. Og da vi ikke ønsker at medvirke til, at folk ødelægger deres elektronik, har vi valgt at fjerne lommerne. Et mellemlag har nemlig to funktioner.  

1 - at holde dig varm.
2 - at få kondensen / sveden væk fra kroppen så hurtigt som muligt.  

Med de meget høje svedtransporterende egenskaber som Thermal3 har, så vil kondensen meget hurtigt samle sig på ydersiden af tøjet. Havde der været en lomme, ville det samle sig der, hvor f.eks. en telefon ville være meget udsat. Så derfor har vi besluttet at fjerne lommer fra vores mellemlag.  

Talje:  

I forhold til den lave talje, så er det egentlig for at undgå, at de forskellige lag alle ligger oven på hinanden – det kan dels give åbninger i forhold til kulde, men også give en lidt kluntet komfort. Det problem er dog ikke udpræget ved brug i waders. Der vil jeg personligt vælge en overall, da det efter min mening giver den bedste komfort og bevægelsesfrihed.  

Thermal3 overall kan ses her: Thermal 3 overall  

Hvis du har spørgsmål til anmeldsen eller Thermal 3, så skal du være velkommen til at skyde dem af i chatten herunder.


Relaterede Artikler

TFO Axiom ii-x - Anmeldelse & test

Anmeldelser

1

Havørred typer

Artikler

1

Favorit havørred plads i Aarhus bugt

Fisketure

1