Oxriver - put and take

Oxriver - put and take

Ørreder på stribe

En vild dag ved Oxriver, med utrolig mange fisk på land. Vi ankom til Oxriver ved 11:00 tiden, så umildbart havde vi ikke de store forventninger til dagen. Idet vejret var varmt og vandet næsten varmere, så vi skulle fiske på den ”normalt” dårligste tid på dagen. Vi har fisket ved Oxriver nogle gange efterhånden, så selvom at der er mange forskellige søer ved stedet, så har vi vores favorit sted. Derfor startede vi efter at vi havde betalt, i den lille sø, som ligger lige ved siden af betaling/parkering.

Det skulle vise sig at være en god beslutning, som vi havde taget. Der var ikke andre ved søen, så der var god plads til at folde sig ud og der gik ikke længe før vi stod på hver vores side af søen og fiskede. Endvidere gik der heller ikke længe før det første bid kom. Det kom på den helt traditionelle powerbait, fisket uden prop og ca. 40 cm over bunden ude midt i søen. Vi vidste at søen er dybest på midten, og at fiskene formentlig ville være der, da vandet ofte er lidt køligere på det dybe her om sommeren.

Selvom at der stod i loggen ved betalingen, at der ikke var blevet sat fisk ud de sidste 2 dage. Så, så det stadig ud til at der var fisk i søen, og der gik heller ikke længe før nummer 2 fisk hoppede på. I løbet af de første par timer prøvede vi en del forskelligt, både powerbait, blink og alle fluer i vores fluekasser. Det viste sig dog, at det kun var powerbait der kunne få fiskene til at bide denne dag. Derfor endte vi også med at have powerbait på begge vores stænger, hvorefter det begyndte at gå stærkt. Over en periode på ca. 1,5-2 timer var vores stænger mere på land for at sætte nyt powerbait på og for at tage krogen ud af munden på fiskene end de var ude i vandet for at fiske.

 

Anders med en fin fisk, som blev taget ved å systemet.

På den måde endte vi med at have fanget 18 stk. på 4 timer, hvilket må siges at være godkendt. Vi havde en rigtig god dag ved Oxriver, og vores vennekreds kunne alle få en fisk eller to efter dagens fangster.


Relaterede Artikler

Geoff Anderson Thermal 3 - Anmeldelse & test

Anmeldelser

1

Havørred typer

Artikler

1

Store gedder på flue

Fisketure

1