Information

Just predator fishing er startet i sommeren 2016 og er lavet for at kunne give dig et indblik i mit, og mine fiskekammeraters fiskeri. Der vil løbende komme artikler om fiskeri, indenfor forskellige områder. Eksempelvis gedde-, sandart-, aborre og put & take fiskeri.

Endvidere vil der også blive lagt fisketure op, således at du kan følge lidt med i hvor der bliver fisket og hvad der bliver fisket efter. På den måde vil du selv kunne få en masse tips og guiden til, hvor og hvornår du skal tage afsted efter de forskellige fiskearter. Samt hvilken måde de forskellige arter bedst og nemmest bliver fanget.

Der bliver også lagt vægt på fluefiskeri på siden, og der kommer artikler op omkring hvordan du selv kan binde dine fluer. Da dette kan spare dig for mange penge, samt at du selv kan opnå nogle meget bedre resultater end når du køber fluer fra en butik. Der vil også være en masse generelle tips og tricks, til dit fluefiskeri og hvilket grej du skal bruge.

Der er også mulighed for at følge med via Facebook, hvor der vil komme billeder og links til nye emner på hjemmesiden.

Til sidst men ikke mindst, vil du også kunne følge med via Instagram hvor vi har været aktive i noget tid, og hvor der vil blive lagt billeder op fra fisketure og fangster m.m.

;