Om mig

Jeg har startet denne hjemmeside, idet jeg rigtig godt kan lide at fiske, og bruger rigtig meget tid på det. Så da jeg fik muligheden for at lave en hjemmeside, så tog det ikke længe før beslutningen var taget. Jeg bor i Århus, så mange af fiskestederne jeg besøger er også i det område.

Jeg fisker sjældent alene, så jeg har mange fiskekammerater som også vil komme med input og ideer til siden. På den måde vil du også kunne få den bedste information omkring fiskeriet, idet at det ikke kun er min personlige holdning som kommer til udtryk.

Siden hedder Just predator fishing af en grund, og det er selvfølgelig at meget af vores fiskeri omhandler predators. Derfor vil meget af indholdet på siden, også komme til at være omkring gedder, aborre og sandarter. Når det er sagt, så kan næsten alle fisk som bliver fanget herhjemme betegnes som rovfisk. Derfor vil der også komme en del indhold omkring ørredfiskeri, både ved kysten, bækken og søerne samt put & takes, da det nok er nogle af de mest fangede fisk herhjemme.

Håber du synes det lyder interessant, og har fået lyst til at gå lidt på opdagelse på siden og vil følge med fremadrettet.


;