Om

Information

Just predator fishing er startet i sommeren 2016 og er lavet for at kunne give dig et indblik i mit, og mine fiskekammeraters fiskeri. Der vil løbende komme artikler om fiskeri, indenfor forskellige områder. Eksempelvis gedde-, sandart-, aborre og put & take fiskeri.

Endvidere vil der også blive lagt fisketure op, således at du kan følge lidt med i hvor der bliver fisket og hvad der bliver fisket efter. På den måde vil du selv kunne få en masse tips og guiden til, hvor og hvornår du skal tage afsted efter de forskellige fiskearter. Samt hvilken måde de forskellige arter bedst og nemmest bliver fanget.

Der bliver også lagt vægt på fluefiskeri på siden, og der kommer artikler op omkring hvordan du selv kan binde dine fluer. Da dette kan spare dig for mange penge, samt at du selv kan opnå nogle meget bedre resultater end når du køber fluer fra en butik. Der vil også være en masse generelle tips og tricks, til dit fluefiskeri og hvilket grej du skal bruge.

Der er også mulighed for at følge med via Facebook, hvor der vil komme billeder og links til nye emner på hjemmesiden.

Til sidst men ikke mindst, vil du også kunne følge med via Instagram hvor vi har været aktive i noget tid, og hvor der vil blive lagt billeder op fra fisketure og fangster m.m.

Om mig

Jeg har startet denne hjemmeside, idet jeg rigtig godt kan lide at fiske, og bruger rigtig meget tid på det. Så da jeg fik muligheden for at lave en hjemmeside, så tog det ikke længe før beslutningen var taget. Jeg bor i Århus, så mange af fiskestederne jeg besøger er også i det område.

Jeg fisker sjældent alene, så jeg har mange fiskekammerater som også vil komme med input og ideer til siden. På den måde vil du også kunne få den bedste information omkring fiskeriet, idet at det ikke kun er min personlige holdning som kommer til udtryk.

Siden hedder Just predator fishing af en grund, og det er selvfølgelig at meget af vores fiskeri omhandler predators. Derfor vil meget af indholdet på siden, også komme til at være omkring gedder, aborre og sandarter. Når det er sagt, så kan næsten alle fisk som bliver fanget herhjemme betegnes som rovfisk. Derfor vil der også komme en del indhold omkring ørredfiskeri, både ved kysten, bækken og søerne samt put & takes, da det nok er nogle af de mest fangede fisk herhjemme.

Håber du synes det lyder interessant, og har fået lyst til at gå lidt på opdagelse på siden og vil følge med fremadrettet.